Nordlystur med fotograf

med XXLofoten
 • Varighet
  4t
 • Vanskelighetsgrad
  Lett
 • Alder
  10+
 • Priser fra
  1 650

Om turen

Lofoten ligger rett under nordlysovalen, noe som gir de beste forutsetninger for å se nordlyset. Så snart det blir mørkt kan nordlyset bli synlig, forutsatt at det ikke er overskyet. Ved skyet vær, vil vi gjøre vårt beste for å finne et område med klar himmel. Hovedsesongen for nordlyset er i perioden september - april. Våre turer går i hovedsak til nordsiden av Lofoten, der fraværet av kunstig lys og en lang horisont mot nord gir de beste forutsetninger for å se nordlyset.

Turen passer for alle som ønsker å se og oppleve nordlyset. Underveis på turen vil du bli bedre kjent med stedene vi passerer og hvordan det er å leve og bo i Lofoten.

Å ta bilde av nordlyset kan være krevende, men vår guide kan gi deg alle tipsene. Guiden tar egne bilder som du får ettersendt etter turen, men kan også vise deg hvordan du tar egne nordlysbilder.

Vi tilbyr også nordlysturen privat for deg og ditt følge på forespørsel.

På turen er det maksimalt 7 deltakere, noe som sikrer deg personlig oppfølging på turen i trygge omgivelser.

Om du bor på hotell i Svolvær eller Kabelvåg henter vi deg gjerne om du gir beskjed ved booking av turen. Det er viktig å kle seg godt på nordlysturene da vi vil være mye ute på jakt etter nordlyset. Dunjakke og ullgenser eller lignende er anbefalt, samt varme sko med tykk såle.

Bekledning:

Det er viktig å kle seg godt i flere lag på nordlysturene da vi vil være mye ute på jakt etter nordlyset. Turens lengde varierer fra 3 t – 4 t.