Overnatting

på øya Lamholmen i hjertet av Svolvær havn i Lofoten finner du Anker Brygge. Et rorbuhotell med 27 velutstyrte rorbuer og suiter, konferanse fasiliteter, Restaurant Kjøkkenet og byens mest populære Bryggebar og uterestaurant. Øya er en perle i sentrum av Lofotens hovedstad med kaianlegg over det hele kun 150 meter unna Svolvær torg. Du kan også lade din el-bil hos oss.
Rorbusuiter

Anker Brygge's rorbusuiter har 2 soverom med private bad. Hver suite har godt møblert oppholdsrom med Smart TV og godt utstyrt kjøkkenkrok med frie basisvarer som kaffe, te, krydder og vaskemidler. Der er også egen møblert kaiterasse der du kan innta morgenkaffen mens båttrafikken flyter sakte forbi.

Stor suite

Suitene ligger i tredje etasje i hovedbygget. Her finnes to soverom der det ene har queen-size dobbeltseng og det andre har familiekøye med 120 cm bredde nede og med 75 cm i overkøya. Suiten har ett bad og flott kjøkken med komfyr og frie basisvarer som kaffe/te og vaskemidler, stort oppholdsrom med spisebord og smartTV samt fri wi-fi. Suiten har balkong med utsikt mot byen, havna, hurtigruten og øvrig båttrafikk. Merk at de store suitene ligger i 3 etasje og bygget er uten heis.

Familie rorbusuite budget

Familierorbu med ett soverom med køyeseng 2 x 75 cm og hems med stige opp 4 trinn til dobbeltseng.
Rorbuen har hyggelig oppholdsrom med kjøkkenkrok, frie basisvarer, SmartTV og ett bad med dusj.

Superior suite

Anker Brygge har to romslige flotte Superior Suiter i etasjen over resepsjonen.
Disse suitene har to soverom - ett med dobbeltseng og ett med to store enkelt senger - begge rommene har private bad. Her finner du velutstyrt kjøkken med frie basisvarer, SmartTV og alt du trenger for et behagelig opphold. Begge disse suitene har 2 balkonger med fin utsikt over Lamholmen og til fjell og hav. Det er utvendig trapp opp en etasje fra kaiplan - bygget er uten heis.