Havørn safari til Trollfjorden

med XXLofoten
 • Varighet
  2t
 • Vanskelighetsgrad
  Lett
 • Alder
  8+
 • Priser fra
  1 295

Om turen

Bli med på en uforglemmelig havørnsafari til Trollfjorden, en unik opplevelse i Lofotens storslåtte natur. Denne turen tar deg med gjennom Raftsundet med RIB-båt, hvor du kommer tett på havørnen, verdens største ørn, i sitt naturlige habitat. Vi tar flere stopp ved plasser kjent for sine store samlinger med ørn, noe som gir enestående muligheter for å observere disse majestetiske fuglene. 

Trollfjorden er smal og dramatisk, og er et sted som bare må oppleves. Her får du lære mer om Trollfjordslaget og sett nærmere på havnørnene som bor i området.

Underveis på turen får du også høre fascinerende historier knyttet til de omkringliggende områdene. Du får høre om de små fraflyttede fiskeværene og viktige steder under vikingtiden. Denne turen er en perfekt kombinasjon av naturopplevelser, dyreliv og lokal historie, perfekt for natur- og fotografi-entusiaster

RIB-båter er ideelle når man skal oppleve kysten av Lofoten. Disse hurtiggående båtene gir en spennende og dynamisk opplevelse, og muliggjør nærkontakt med natur og dyreliv. RIB-båtenes design sikrer både sikkerhet og komfort, selv i røff sjø.

Kombinasjonen av Lofotens naturskjønnhet og spenningen ved å reise med RIB-båt gjør denne havørnsafarien til Trollfjorden til en opplevelse du sent vil glemme. Enten du er naturfotograf, dyrelivsentusiast eller bare ute etter et eventyr, er dette en tur som garantert vil bli husket.

Skulle du ønske privat tur eller gruppetur, tilbyr vi også dette hele året på forespørsel.

I en åpen båt som dette kommer du tett på elementene. Våre båtførere har høyt fokus på sikkerhet og sørger for en behagelig tur. En tur med oss er derfor godt egnet for barnefamilier med barn over 8 år. I sin helhet tar turen 2 timer, og vi har daglige avganger nærmest hele året. Om sommeren har vi avganger flere ganger daglig. Er du gravid eller har ryggproblemer anbefaler vi andre opplevelser.

 Inkludert utstyr:

Flytedress, flytevest og briller med visir.

 Bekledning:

Kle deg i varme klær i flere lag med isolerende lag om vinteren. Ta med egne votter, hansker, sko etter forholdene og buff/skjerf uansett vær da du skal ut i åpen båt. Vi anbefaler tette sko med tykke såler. Sko kan også leies for 75 kroner.