Konferanse

Konferanse på kaikanten i hjertet av Lofoten

Med hav og spisse fjell som kulisser ligger rorbuene som perler på en snor med kaianlegg rundt det hele. Å samles hos oss er mye mer enn bare en konferanse. Her nyter du atmosfæren av salt sjø og bryggemiljø midt i hjertet av byen. Det er 3 minutters gange over den hyggelige kaipromenaden til Svolvær Torg og Hurtigruteterminalen.

Konferanselokalet ligger ytterst på kaikanten. Vi serverer gjerne lunch og/eller middag i forbindelse med din samling der vår eminente Chef sørger for at du som gjest inntar kortreist tradisjonsmat fra Lofoten i vår nostalgisk innredede Restaurant Kjøkkenet. I kveldingen er det deilig å slappe av litt i Bryggebaren. På fine dager er gjerne uterestauranten og grillbaren åpen og du kan sitte i solveggen og samle krefter til neste dags utfordringer. I helgene tilbyr vi deg musikk enten via DJ, anlegget eller fra et av de live band som gjester oss hele året.

Priseksempel:

  • Overnatting 1 dgn. i singelrom / rorbu – inkl. frokost.
  • Konferanse dagpakke inkl. 2 retters lunch og pauseservering.
  • 3 retters middag i Restaurant Kjøkkenet.

2775,- Per person.

Ønsker du mer informasjon eller et skreddersydd tilbud ta kontakt med oss på telefon 760 66480 eller booking@anker-brygge.no

Kontakt & Booking

Ring oss

+4776066480

Besøk oss

Lamholmen 1, 8300 Svolvær