Mat og drikke
 

Mat og drikke

 

Mat-13Mat og Drikke
Lofoten og resten av den nord-norske kyst er et av verdens fremste og beste matfat, og mattradisjonene er bygd opp på de råvarer man har dratt opp av havet og produsert selv gjennom generasjoner. Lofotlam, skrei, tørrfisk og hvalkjøtt er alle fantastiske og anerkjente spesialiteter fra Lofoten som er festet dypt i våre tradisjoner og kultur. Det er i vår filosofi at våre gjester skal få oppleve denne maten, og ikke minst de mange historiene som finnes rundt.
I denne ideen om å forsøke å gjenskape noe fra gamle tider, har vi valgt å fokusere på den kulturhistorien som har bygd opp samfunnet rundt oss. Smaksrik nord-norsk kost, basert på lokale råvarer og mattradisjoner fra området preger menyene våre.

”Jeg vil at gjestene skal oppleve smak og duft, lyd og stemning fra en svunnen tid. De skal kose seg i en atmosfære av ekte og god matglede”
Allis Olufsen. Husfrue og eier.